Case overzicht

Case

za 12 maart 2016

Internationale Vrouwendag Den haag

Evite was verantwoordelijk voor:

  • Huisstijl-Integratie
  • Registratiewebsite
  • Rapportages voor, tijdens en na event
  • No-show beperking
  • iPad enquêtes

Emanciperen kun je leren en daarom was het thema van Internationale Vrouwendag 2016 ‘Pay it forward’. Een mooi evenement in de Haagse Hogeschool, waar Evite het registratietraject voor verzorgde.

600Gasten

Doelstelling event

Een dag vol inspiratie, humor en trots. Veel verschillende sprekers en allemaal voor hetzelfde belang: het doorgeven van ervaringen, gebruiken, normen en waarden, economische zelfstandigheid en arbeidsparticipatie van vrouwen aan de volgende generaties.

Aanpak

Het evenement werd georganiseerd door Lindblom, op verzoek van de Gemeente Den Haag, waardoor de campagne, social media en uitnodigingen allemaal al in kannen en kruiken waren. Evite maakte een registratiewebsite onder de website van Internationale Vrouwendag, waarop gasten konden aangeven of ze alleen kwamen, met anderen of met kinderen. Compleet in de vormgeving van de Gemeente Den Haag en die van het evenement.

Resultaat

Het gevoel van de website en de huisstijl bleef voor de bezoekers op de website hetzelfde. Niemand had door dat ‘ie werd doorgeleid naar de systemen van Evite. We maakten rapportages over het aantal aanmeldingen van te voren en konden zo inspelen op de actualiteit. Handig, want er kwamen veel meer aanmeldingen dan dat er plaats was. We boden ze de kans om af te melden als ze niet meer van plan waren om te komen, zodat anderen zich konden registreren. Na afloop kon de organisatie met een iPad een enquête afnemen bij de bezoekers, zodat we goed inzicht kregen in hun herkomst, motivatie en beoordeling. Da’s ook inspirerend!