Case overzicht
Foto: NOC*NSF

Foto: NOC*NSF

Olympic Experience Den Haag. Foto: NOC*NSF

Olympic Experience Den Haag. Foto: NOC*NSF

Registratieformulier

Registratieformulier

Case

do 4 augustus 2016

Legendary Ticket

Evite was verantwoordelijk voor:

  • Huisstijl-Integratie
  • (Micro) Website
  • Registratiewebsite
  • CRM Integratie / terugkoppeling
  • Rapportages voor, tijdens en na event

Tijdens de Olympische Spelen van 2016 werden successen uit heden en verleden uitbundig gevierd. Olympische winnaars ontvingen een Legendary Ticket van NOC*NSF om hun prestaties te eren in het Holland Heineken House in Rio of bij de Olympic Experience in Den Haag. Uiteraard was het registratietraject door de goede samenwerking tussen de organisatie en Evite om door een ringetje te halen.

125VIP's

Doelstelling event

NOC*NSF is trots op alle Olympische prestaties en dat mag gevierd. Met verschillende evenementen op verschillende locaties tijdens de Olympische Spelen van 2016 werden de legendes geëerd. Evite werd gevraagd voor de registratie van de winnaars van eerdere Spelen. NOC*NSF wilde precies weten welke legende er op welk moment aanwezig was bij de Olympic Experience in Den Haag en wie in Rio. Een opdracht precies in ons straatje.

Aanpak

Als een goed op elkaar ingespeeld team hielpen we de organisatie met het registratietraject van alle Olympisch kampioenen. Zo maakten we een micro-website in de huisstijl van de Olympic Expercience, www.legendaryticket.nl. NOC*NSF ziet Olympische medaillewinnaars als Legends en gaf ze daarom het ‘Legendary Ticket’. Gepresenteerd like a champ: in een doosje met een lanyard én een persoonlijke brief. Zo konden alle Legends eenvoudig met een barcode laten weten wanneer ze precies wilden komen. Evite zorgde voor een slimme CRM koppeling, waardoor we regelmatig de tussenstand konden doorgeven.

Resultaat

Prima score! Aanmelden was een makkie voor de Olympische medaillewinnaars en iedereen binnen de organisatie kon 24 uur per dag de rapportages met het aantal aanmeldingen en indeling inzien. Evite trad op als coach en fysio tegelijk. Win-win!