Over ons

‘Hoe moeilijk kan 't zijn?’  

Vanuit die gedachte ontstond Evite zo'n 9 jaar geleden. Want een vlekkeloze beleving blijkt lastiger dan je denkt. Neem bijvoorbeeld een gastenlijst. Dat is niet alleen een kwestie van  namen aanvinken op een lijst. Nee nee. Het gaat erom dat iemand óók de partner van de spreker uitnodigt. En de moeder van de drummer niet vergeet. Die iemand is Evite.

"Het is geen rocket science," roept oprichter Edwin Rooijakkers vaak. Iedereen wil zich graag welkom voelen. Het is gewoon een combinatie van hospitality en techniek. Een logische stap wanneer je even terug de tijd in duikt. Na een technische opleiding, jaren horeca ervaring en een sales carrière heeft Edwin dit allemaal gecombineerd in Evite.

Nu, een aantal jaren later, zit er een mooi team. Ieder met zijn eigen talent en eigenaardigheid. Het gaat om goed doen en kwaliteit leveren, in opdrachten en op maatschappelijk gebied. Achter de beste papieren schuilt niet altijd het mooiste mens. Dus kijken we bij Evite liever naar iemands motivatie, en of het hart wel op de juiste plaats zit. Daarnaast moet iemand gewoon lekker passen in het team. Het ware invitatie-vak moet je toch echt bij ons leren.

(Persoonlijke) Ontwikkeling vinden we belangrijker dan groei. Voor elk project en voor onszelf geldt: elke dag een beetje beter dan gisteren.

You're welcome.

Onze missie

De persoonlijke beleving voor alle bezoekers verhogen door invitatiemanagement uit handen te nemen.

Jaleesa van de Poll - Projectcoördinator Operations

Veel verschillende plekken zien, leuke mensen ontmoeten, creatief samenwerken en altijd jezelf blijven vernieuwen. Dat maakt werken bij Evite top!

Jaleesa van de Poll - Projectcoördinator Operations

Marieke de Koning - Office support

Ik mag alle administratieve handelingen binnen Evite doen en lekker een beetje ‘moederen’ over dit (te) gekke team.

Marieke de Koning - Office support

Anoesjka van der Kaaden - Planner/Teamleider hostesses

Evite is eigenlijk zoals ik: een beetje perfectionistisch en altijd super klantgericht.

Anoesjka van der Kaaden - Planner/Teamleider hostesses

Edwin Rooijakkers - Eigenaar

Een goede balans tussen innovatie, hospitality, 'samen vette dingen doen' en ondernemen: dat is voor mij Evite.

Edwin Rooijakkers - Director Sales & Development

Febronia - Projectcoördinator digital

Evite is in beweging blijven en focussen op de zaken die je energie geven en waar je van nature goed in bent. Dat past bij mijn persoonlijkheid en dat maakt werken hier zo fijn.

Febronia - Projectcoördinator digital

Maxim Lazet - Productontwikkelaar

Geweldig om met behulp van creatieve ICT-oplossingen altijd weer maatwerk te kunnen leveren voor onze opdrachtgevers.

Maxim Lazet - Productontwikkelaar

Arthur Linssen - Managing Director

Samen ontwikkelen en samen groeien: de mooie diensten van Evite met nog meer klanten delen.

Arthur Linssen - Managing Director

Jim de Jong - Projectcoördinator digital

Elk project is maatwerk en geen evenement is hetzelfde. Dat houdt het leuk en de uitdaging erin.

Jim de Jong - Projectcoördinator digital

Tim van der Kroef  - Projectcoördinator digital

Ik neem graag werk uit handen van de opdrachtgever en geef het liefst - ook ongevraagd - advies bij registratieoplossingen.

Tim van der Kroef - Projectcoördinator digital

Onze visie

Een van de belangrijkste doelstellingen bij het organiseren van een evenement is dat bezoekers zich welkom voelen. Een goede uitnodiging, een passende ontvangst van bezoekers, een vloeiend proces:  het moet goed geregeld zijn. Elk contactmoment met de bezoeker moet bijdragen aan de beleving van het evenement. Van uitnodiging tot uitzwaaien. Een persoonlijke uitnodiging maakt het verschil, net als een slimme sms als reminder. Evite denkt overal aan. Zelfs aan 500 poncho’s voor als het plots gaat regenen. Een vlekkeloos invitatietraject dat precies past bij het moment en uw merk, dát doet Evite.  

Waarom? Omdat iedereen oprechte aandacht nodig heeft. Volgens Evite is iedere bezoeker een gast. Of het nu de artiest is of de chauffeur van de VIP: een perfect contact draagt bij aan de beleving van het evenement. En dat snapt Evite. Door attent te zijn waar het kan en eigenwijs waar het moet, verhogen wij de beleving van elke bezoeker.