Vacature Evite Services BV te Den Haag


Projectcoördinator DigitalDoen wat je leuk vindt en waar je goed in bent, dat is ons motto!

Daarom is dit ook geen vacaturetekst, maar een uitnodiging. Een invitatie om je talent met ons te delen. Om te werken op Evite’s kantoor in hartje Den Haag, waar hard werken en humor dagelijkse kost zijn. In een baan die zo veelzijdig is, dat je er energie van krijgt. Deze uitnodiging is strikt persoonlijk en uitsluitend bedoeld voor het organisatietalent waar achter de extraverte appearance een halve nerd verborgen gaat. Of voor die ene anticiperende web-applicatie-ontwikkelaar met gastheerschap in het DNA. Ga jij op onze uitnodiging in?


Wat ga je doen als Projectcoördinator?

Veel! De vacature bij Evite is een mengelmoes van applicatiebeheer en projectbeheer. Dit zie je terug in al je activiteiten van planning tot succes.

  • de projectbewaking, - planning en communicatie met klant en gast;
  • de voor-, tijdens-, en afterservice;
  • het fungeren als aanspreekpunt voor de klanten. Op een gedeelde eerste plaats vind je de activiteiten rondom applicatiebeheer hiervoor;
  • Stel jij micro-websites samen en als je het kan en leuk vindt ook webapplicaties in PHP, HTML, JavaScript en CSS die registratietrajecten bij evenementen vereenvoudigen?;
  • maak en verstuur je uitnodigende e-mails volgens (interne) standaarden en door Evite zelf ontwikkelde slimme tools;
  • beheer je secuur de database zodat de mailingen altijd op het juiste adres belanden met de juiste tenaamstelling.
Bij alles wat je binnen deze spilfunctie doet, is je einddoel: onze klanten het werk uit handen nemen als het gaat om invitatiemanagement. Oftewel, je ontzorgt. Dit doe je samen met ons én met de externe partijen waar we regelmatig mee samenwerken.


Om door de deurcontrole te komen

De mensen die bij Evite werken, komen niet via gebaande paden, hebben niet per se een studie gevolgd voor datgene wat ze bij ons doen. Wél benutten ze hun talent, volgen hun hart en werken keihard. Ze zijn ijzersterk in organiseren en excelleren in anticiperen. Denken outside the box. Zij zijn stuk voor stuk ondernemende doeners die geen genoegen nemen met goed, maar altijd gaan voor beter.
Je wordt blij als een klant belt. Je veert op en handelt effectief bij onverwachte situaties. Zowel met Nederlands als met Engels kun je uit de voeten.


Wie nodigt je uit?

Evite is specialist in invitatiemanagement. We verhogen de persoonlijke beleving voor alle bezoekers van evenementen door invitatiemanagement uit handen te nemen. We nemen alle sores en stress rond invitatiemanagement uit handen van onze klanten en bezorgen de genodigden een goede invitatiebeleving. Met persoonlijke aandacht en een professionele aanpak. Doe je mee?


Jouw goodybag

Wat we je bieden, is een gave baan bij Evite. Een gretige organisatie en eigenzinnige werkgever met een unieke, succesvolle dienstverlening. Ons moderne kantoor in de binnenstad van Den Haag is je vaste werkplek met collega's die houden van sarcastische humor en zelfspot hebben. Hard werken en talent worden beloond met een goed salaris, oprechte complimenten en op z’n tijd een borreltje drinken met collega’s na werktijd.


Ga jij op onze uitnodiging in?

Ga dan door naar de vreemde vragenlijst.


You're welcome.

Evite

vreemde vragenlijstGeen acquisitie naar aanleiding van deze advertentie.