Werkwijze

PERSOONLIJK EN PROBLEEMLOOS

Geen tijd om het onderstaande te lezen? Bekijk hier ons animatiefilmpje van 100 seconden.
 

Een positieve beleving van een evenement begint al bij het eerste contact. Een persoonlijke uitnodiging maakt daarin het verschil, net als een gepersonaliseerde SMS als reminder. En dat doet Evite. Wij zorgen dat elke invitatie voelt als een feest en exact in lijn is met het evenement, de organiserende partij en alle even belangrijke zaken daar omheen. 

Invitatiemanagement is niet alleen de uitnodiging versturen. Het is ook een accurate en ontdubbelde gastenlijst, correcte afhandeling van retouren, optimale no-show beperking en een probleemloos registratieproces - of dat nou via post, e-mail of ander medium gaat. Volgens Evite is iedere bezoeker een gast. Of het nu de artiest is of de chauffeur van de VIP: een perfect contact draagt bij aan de beleving van het evenement. En dat snapt Evite. Door attent te zijn waar het kan en eigenwijs waar het moet, verhogen wij de beleving van elke bezoeker. 

DE KRACHT VAN ERVARING  - 2.500.000 uitnodigingen verzonden

2.500.000 uitnodigingen verzonden

DE KRACHT VAN ERVARING

Met zo’n 150 evenementen per jaar (en dan scheppen we echt niet op!) weten we wel wat er werkt. En vooral ook wat niet. Een excelsheet met adressen maakt nog geen gastenlijst. Wij kijken naar iemands rol en niet alleen naar het adres. Klopt de titulatuur? Is de timing goed? Staat er niemand dubbel in? Moet de burgemeester een aparte uitnodiging krijgen omdat hij alleen naar het middagprogramma komt of moet hij er juist twee krijgen omdat hij vanuit twee functies wordt uitgenodigd? Dat is niet alleen techniek, dat is een overtuiging voor de datawizards van Evite. Het moet precies passen. Evite maakt met gouden ervaringstips en slimme technologie een persoonlijke invitatie voor alle gasten, ook internationaal. Kloppend, op tijd en altijd op maat.

Edwin Rooijakkers - Eigenaar

Het begint met goede data, een persoonlijke uitnodiging en een goed registratieproces. Wij regelen het!

Edwin Rooijakkers - Eigenaar
Niet teveel gedoe - 35.000 badges per jaar

35.000 badges per jaar

Niet teveel gedoe

Een perfect registratietraject is essentieel voor een soepele organisatie van je evenement. Je wilt weten wie er komt, en hoe laat. Maar, tegelijkertijd mag het aanmelden voor de gast niet te veel gedoe zijn. Evite neemt dit traject graag uit handen. Of het nu om telefonische registratie gaat of het ontwikkelen van een registratiewebsite, waarbij je zelf kunt meekijken. We maken bijvoorbeeld uitnodigingen waarmee je gast zich direct kan registreren, door een linkje of een QR-code. En een dag van te voren ontvangt de gast een herinnering met persoonlijke routebeschrijving en on the spot parkeertips. Je gast voelt zich nu al welkom. En zo hoort het!

Wij zorgen ervoor dat je het goed geregeld hebt

Vanaf het eerste moment gaan wij aan de slag als jouw organisatie. Met de juiste tone-of-voice en in je eigen huisstijl. Alles moet kloppen. Zo weet je dat het goed komt en maak je gegarandeerd een professionele indruk. Benieuwd hoe we dat precies doen? Kom gezellig even op de koffie of lunch een keer mee met ons team. 

Jaleesa van de Poll - Projectcoördinator Operations

Evite staat er als jouw organisatie en zorgt dat elke gast welkom is en dat ook zo voelt.

Jaleesa van de Poll - Projectcoördinator Operations
WELKOM! - 150 events per jaar

150 events per jaar

WELKOM!

Het moet eigenlijk niet eens opvallen. Zo soepel en vanzelfsprekend moet de ontvangst van uw gasten zijn tijdens het evenement. De professionele hostesses van Evite doen niet anders. We verzorgen een persoonlijk programma op de badge, een fotonetwerk-app en staan er als regisseur van de planning. Evite staat er als jouw organisatie en zorgt dat elke gast welkom is en dat ook zo voelt. Locatieonafhankelijk en onafhankelijk van aanwezige infrastructuur.
Ook na het evenement blijft Evite betrokken. De analyse van de uiteindelijke bezoekersgegevens kan nuttige inzichten geven voor een volgend evenement. We kunnen je bijvoorbeeld vertellen hoe lang een bezoeker gemiddeld gebleven is of welke mensen voor welke spreker hebben gekozen. Tevens kunnen onze hostesses een op maat gemaakte iPad enquête afnemen met een zeer hoog response van de deelnemers.

Anoesjka van der Kaaden - Planner/Teamleider hostesses

De hostesses van Evite zijn met zorg geselecteerd en getraind. Echte hospitality, dat heb je of dat heb je niet... Onze hostesses hebben het.

Anoesjka van der Kaaden - Planner/Teamleider hostesses